От днес се възстановява присъственото обучение за паралелките, в които 30% от

...
От днес се възстановява присъственото обучение за паралелките, в които 30% от
Коментари Харесай

От днес се възстановява присъственото обучение, но при няколко условия

От през днешния ден се възстановява присъственото обучение за паралелките, в които 30% от възпитаници те желаят да се върнат в учебно заведение с тестване или зелен документ. Досега, в случай че за 50% от възпитаници те нямаше единодушие за проучване или зелен документ , целият клас оставаше в електронно образование, което ощетяваше искащите да учат присъствено.

Чрез намаляването на изисквания процент в учебно заведение ще се върнат повече деца, които в този момент са у дома поради отхвърли на своите съ възпитаници или на техните родители за изследване за COVID-19 веднъж в седмицата. Промяната беше направена с решение на Отрасловия съвет за тристранно съдействие в региона на междинното обучение на 9 декември.

Несъгласните с щадящите проби  ще продължат да се образоват от отдалеченост. Според насоките за образование в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура учебните заведения ще обезпечават на тези деца и младежи синхронно или асинхронно образование според от своите благоприятни условия.

Междувременно към този момент са обезпечени нужните проби за проучване на всички възпитаници в страната за COVID-19 до Коледната почивка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР